مرگ سه نفر در پي مسموميت با الكل در شيراز
به گزارش نویدتهران،مديركل پزشكي قانوني استان فارس از مرگ سه نفر در استان در پي مسموميت با الكل طي هفته گذشته خبر داد.
دكتر غلامزاده با بيان اين مطلب افزود: در هفته گذشته سه مورد مرگ بر اثر مصرف مشروبات الكلي به پزشكي قانوني شيراز ارجاع شد كه پس از معاينه و انجام آزمايشات تخصصي علت مرگ هر سه نفر مسموميت با متانول تعيين شده است.
وي خاطر نشان كرد: دو تن از افراد فوت شده بر اثر مصرف مشروبات الكلي ساكن شيراز بودندكه پس از فوت در بيمارستان به پزشكي قانوني شيراز منتقل شدند؛ شخص ديگر نيز ساكن شهرستان فسا بود كه در شهرستان طبس دچار مسموميت با الكل شد و در حين انتقال به شيراز جان خود را از دست داد.
دكتر غلامزاده در ادامه با هشدار در خصوص مرگهاي ناشي از مصرف الكل و مسموميت هاي ناشي از آن اظهار داشت: با توجه به فوت پنج نفر در استان کرمان و سه نفر در استان فارس و همچنین مسمومیت جمعی در برخی از شهرستان های استان فارس ضرورت اطلاع رسانی در خصوص توزیع مشروبات الکلی دست ساز و تقلبی را دوچندان می کند.