همایش بزرگ خیرین حرم‌ساز آذربایجان‌شرقی در تبریز

به گزارش نویدتهران،همایش مجمع خیرین حرم‌ساز استان با حضور مهندس نامجو، جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور، روز چهارشنبه 28 آبان در سالن همایش‌های صدرا تبریز برگزار می‌شود.
علی داداش‌زاده، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌شرقی،  از برگزاری همایش بزرگ مجمع خیرین حرم‌ساز استان خبر داد.
وی با اشاره به حضور آقای مجید نامجو، جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور در این مراسم، گفت: این همایش فرصتی ارزشمند برای تجلیل از خیرینی است که در مسیر توسعه و بازسازی عتبات عالیات مشارکت دارند و زمینه‌ساز حفظ و ترویج فرهنگ وقف و خدمت به اماکن مقدس هستند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌شرقی افزود، این مراسم روز چهارشنبه 28 آبان 1404، از ساعت 15 تا 17 در سالن همایش‌های صدرا تبریز برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود جمع کثیری از خیرین و علاقمندان به امور مذهبی و فرهنگی در آن حضور یابند.
داداش‌زاده در پایان تأکید کرد: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان آذربایجان‌شرقی با برگزاری چنین برنامه‌هایی تلاش دارد انگیزه و روحیه مشارکت در امور خیر و حرم‌سازی را در جامعه بیش از پیش تقویت کند.
ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌شرقی از سال 1383 به صورت خودجوش فعالیت‌های بازسازی اماکن مذهبی را آغاز کرده است. اولین اقدام این ستاد، توسعه و بازسازی حرم مطهر امیرالمؤمنین(ع) بود که مساحت آن از 11 هزار مترمربع به 220 هزار متر مربع افزایش یافت و پس از مسجدالحرام و مسجدالنبی، به سومین بنای بزرگ جهان اسلام شیعیان تبدیل شد.
این ستاد دو مموریت اصلی دارد: جذب و هدایت احسانات مردم برای بازسازی حرم‌ها و اماکن مذهبی و ساماندهی مواکب اربعین حسینی. در طول 22 سال فعالیت، ستاد آذربایجان‌شرقی 195 طرح بزرگ و کوچک را به اجرا رسانده و برخی پروژه‌ها همچنان در دست اقدام هستند.
از جمله پروژه‌های مهم جاری می‌توان به ساخت صحن امام حسن مجتبی(ع) و دو فاز توسعه حرم امیرالمؤمنین(ع)، پیشقدم بودن استان در موضوع نیم ضریح تل زینبیه و همچنین اقدامات در زمینه شستشوی فرش‌های حرم امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) اشاره کرد. این فعالیت‌ها، نقش آذربایجان‌شرقی را در توسعه و نگهداری اماکن مقدس شیعیان پررنگ کرده است.