ناو موشک انداز «سپر» در دریای خزر به ناوگان دریایی ارتش ملحق شد+گزارش کامل
به گزارش نویدتهران،وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با بيان اينکه براي همه کشورها خواهان صلح، دوستي و امنيت هستيم، گفت: در عين حال به توليد تجهيزات دفاعي و غلبه بر تهديدات، اهتمام داريم.
امير سرتيپ امير حاتمي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح روز سه شنبه در مراسم الحاق ناو موشک انداز سپر به ناوگان شمال نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در انزلي، با تبريک پيروزي بر تکفيري ها و گروهک تروريستي داعش بيان داشت: اتفاق بسيار بزرگ و مهمي به دست مردم و نيروهاي مسلح عراق و سوريه با کمک نيروهاي کشورهاي منطقه بويژه روسيه و ايران افتاد و اين اضمحلال، پيام مهمي براي پشتيبانان داعش دارد و آن اينکه؛ نمي توانند با دروغ و فريب براي نا امني منطقه، نقشه و برنامه طراحي کنند.
وي ادامه داد: ملت هاي منطقه متوجه شده اند که با ايستادگي و مقاومت مي توان بر باطل، پيروز شد و مبارزان محور مقاومت، با اتکاء به خدا ، نيروهاي خالص و مردم منطقه ، کنار هم هستند و شامل نصرت الهي شدند.
امير حاتمي افزود: دزدان دريايي مي خواستند آب راهه ها را نا امن کنند ولي با جهاد و اخلاص نيروي دريايي و نصرت الهي، آنها متلاشي شدند و امنيت برقرار شده و اين امنيت، همواره پايدار خواهد بود.
وي با اشاره به موقعيت سوق الجيشي ايران و بهره مندي از مرزهاي دريايي، بر ضرورت استفاده از ظرفيت هاي دريا تاکيد و خاطرنشان کرد: دشمنان، تلاش مي کردند که با ايجاد محدوديت و ممانعت، ما را از بسياري موفقيت ها محروم کنند اما به دست تواناي متخصصان و زبدگان ايران، در همه جا به آنچه براي تامين امنيت در دريا لازم بود و خواستيم، دست يافتيم و ناو سپر که به نيروي دريايي ارتش ملحق شده، نمادي از خلاقيت، خواستن و توانستن است.
به گفته امير حاتمي، روزي دشمنان ما باورشان نمي شد که تجهيزات موجود را آماده به کار نگه داشته و استفاده کنيم اما امروز توانستيم ناوهايي بسازيم که از طراحي تا توليد اجزاي مختلف به دست متخصصان تواناي صنعت دفاعي کشور صورت مي پذيرد.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح اضافه کرد: براي همه کشورها، صلح، دوستي و امنيت خواهانيم ولي براي حفظ اين صلح، امنيت و دوستي؛ نيازمند تجهيزاتي هستيم که بتواند بر همه تهديدات، غلبه کند.
وي يادآور شد: در خزر همه همسايگان بر اينکه بايد اين دريا، درياي صلح و دوستي باشد؛ متفق القول هستند و آمادگي داريم همکاري هاي صلح و دوستي و امنيت را افزايش دهيم.
امير حاتمي خاطرنشان کرد: از همين ساحل خزر ، پيام صلح و دوستي را تقديم مي کنم و اميدوارم که با تحکيم صلح ، شاهد توسعه پايدار امنيت در دريا باشيم.
گفتني است جديدترين ناو موشک انداز ساخت متخصصان سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع با نام سپر ، چهارمين ناو ساخته شده از کلاس سينا در منطقه چهارم دريايي در انزلي است که ساخت آن 2 سال و نيم طول کشيد.
اين شناور از چهار پرتابگر موشک کروز از کلاس نور يا قادر (با برد 120 تا 250 کيلومتر)، يک توپ 76 ميليمتري فجر27 بر روي سينه و يک توپ 40 ميليمتري بر روي پاشنه بهره ميبرد. با الحاق سپر به ناوگان شمال، تعداد شناورهاي رزمي نداجا در درياي شمال به شش فروند ميرسد.
منطقه چهارم دريايي امام رضا (ع) و ناوگان شمال در شهر ساحلي بندرانزلي مستقر است. انزلي در 40 کيلومتري شمال غرب مرکز استان گيلان واقع است.
امير حاتمي در مراسم الحاق ناوموشک انداز سپر به ناوگان نیروی دریایی ارتش ج.ا.ایران:آمادگي ايران در توليد نيازهاي بومي دريايي/ «سپر» نمادي از اقتدار و صرف فعل خواستن ايراني است
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، درياي خزر را درياي صلح و دوستي نام برد و گفت: از این پس تمام نيازهاي بومي دريايي در داخل توليد خواهد شد.
امير سرتيپ امير حاتمي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح صبح امروز در مراسم الحاق ناو موشکانداز ايراني «سپر» به ناوگان شمال نداجا در بندرانزلي در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اميدوارم ناو موشکانداز ايراني سپر که نمادي از اقتدار و صرف فعل خواستن ايراني است، بر همه ملت مبارک بوده و در راستاي ايجاد امنيت و آرامش منطقه و ملت ايران قرار گرفته باشد.
وي با بيان اينکه موشکانداز سپر کاملاً بومي است، افزود: تمامي اجزاي ناو در داخل کشور با همت و متکي بر زبدگي، نخبگي و علم همکاران در سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع، نيروي دريايي و دانشگاهها ساخته شده است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با بيان اينکه موشکانداز سپر، بيانگر توانايي ايران در ساخت موشکاندازي با سطح بالا است، عنوان کرد: براي تأمين نيازها در مرحله طراحي، ساخت و توليد ميتوانيم از توان و نبوغ ايراني استفاده کنيم.
امير حاتمي با تأکيد بر اينکه نيازهاي بعدي ايران در زمينه دفاع و پشتيباني در داخل تأمين ميشود، مطرح کرد: از اين پس تمام نيازهاي دريايي در داخل توليد خواهد شد و در جاهاي ديگر از توان سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع براي ساخت شناورهاي سنگينتر و حضور در اقيانوسها استفاده خواهيم کرد.
وي بر ضرورت همت دولت و مجلس براي دستيابي به اهداف تعيين شده در برنامه چهارساله دولت دوازدهم تأکيد کرد و افزود: اميدواريم در برنامه چهار سالهاي که براي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در دولت دوازدهم پيشبيني شده، همت و ارادهاي را بين دولت و مجلس شاهد باشيم تا ارتقاي آمادگي واقعي و مؤثر در نيروي دريايي سپاه و ارتش رقم بخورد.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با بيان اينکه اقدامات نيروي دريايي در شمال بيشتر جنبه آموزشي دارد، گفت: بحمدالله کمتر با تهديدات امنيتي در درياي خزر مواجه هستيم، چراکه اين دريا را ميتوان درياي صلح و دوستي نام برد.
امير حاتمي با بيان اينکه همه کشورهاي همسايه در حاشيه درياي خزر مقيد و پايبند بر ايجاد امنيت و آسايش هستند، گفت: کشورهاي حاشيه خزر تأکيد دارند تا آسايش و امنيت منطقه و دريا را ايجاد کنند.
امير حاتمي افزود: مجموعه اقدامات نيروي دريايي در شمال بيشتر آموزشي است، اما از تجهيزات و نيروهاي آموزشديده در درياي جنوب به صورت عملياتي استفاده خواهيم کرد.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به آمادگي نيروهاي آموزشي ارتش در شمال کشور گفت: نيروهاي زبده و آموزشديده شمال آمادگي دارند که اگر کسي بخواهد در جاهايي که زمزمههايي از دزدي و ناامنيهاي عمومي و اجتماعي مطرح ميشود فعاليتي داشته باشند، حتماً يگانها با اقتدار ناامني را سرکوب و امنيت را به مردم منطقه هديه خواهند کرد.
رئيس سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع:ناو موشکانداز «سپر» با تکيه بر توان داخلي ساخته شده است/ بهکارگيري فناوريهاي نوين و بومي در سپر
رئيس سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع با بيان اينکه تمام قطعات بهکاررفته در ساخت ناو «سپر» بومي است، گفت: سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع آمادگي دارد نسبت به طراحي، ساخت و تأمين تجهيزات دريايي اقدام کند.
دريادار امير رستگاري صبح امروز در مراسم الحاق ناو موشکانداز ايراني سپر به ناوگان شمال نيروي دريايي ارتش در بندرانزلي اظهار کرد: مراحل طراحي، ساخت و تجهيز ناو سپر بر اساس نياز نيرو دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي ايران در دستور کار سازمان دريايي و وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح قرار گرفت.
رئيس سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع با بيان اينکه فرآيند طراحي و ساخت بدنه اين ناو طي چهار سال انجام شد تصريح کرد: اين طراحي مطابق تأمين ساخت و راهاندازي بيش از 65 سامانه مکانيکي و تأسيساتي، برق و الکترونيک و مخابرات هدايت و با صرف يکميليون و 400 هزار ساعت کار و انجام بيش از 10 هزار فعاليت اجرايي ممکن شد.
رستگاري از استفاده شبکههاي اجرايي داخلي در ساخت اين ناو خبر داد و گفت: 400 مرکز صنعتي و پژوهشي با همکاري وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و نيز متخصصين نيروي دريايي راهبردي ارتش در تيرماه سال جاري به اتمام و در مردادماه آزمايش و اجرا خواهد شد.
رئيس سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع با اشاره به 77 دوره آموزشي بالغبر 15 هزار ساعت آموزش تئوري در اجرا و آزمايش ناو سپر بيان کرد: اين آموزشها در سه سطح سازماني، مياني و کارخانهاي براي کارکنان اين ناو قرارگرفته است.
وي با اشاره به استفاده فناوريهاي نوين و بومي بکار رفته در ناو سپر گفت: سامانه رادار کنترل آتش پيشرفته، سامانه رادار سطحي، سامانه رادار پيشرفته، سامانه هدايت آتش موشک و توپخانه و سامانه جنگهاي الکترونيکي و مخابراتي امن يکپارچه، سامانه کنترل مانيتورينگ جامع و پروانه بهينهسازي شده و موتورهاي ديزل بهينهسازي شده بومي هستند.
رستگاري از مهمترين دستاوردهاي اجراي اين پروژه خبر داد و اظهار کرد: افزايش قدرت دفاعي، ورود به عرصه طراحي و بهينهسازي انواع ناوهاي موشکانداز، تکميل زنجيره آموزشي نيروي دريايي ارتش راهبردي جهت تکميل دورههاي دانشگاه افسري حضرت امام (ره) و درجهداران مرکز آموزشهاي تخصص دريايي درياي خزر از جمله اين دستاوردهاست.
رئيس سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع با تأکيد بر اينکه سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع آمادگي دارد نسبت به طراحي، ساخت و تأمين تجهيزات دريايي اقدام کند افزود: از ديگر دستاوردهاي اين ناو موشکانداز تقويت روحيه خودباوري و اتکا بر فناوريهاي نوين، کسب دانش نوين و تجهيز ناوهاي موشکانداز، ايجاد اشتغال مستقيم و غيرمستقيم، رسوخ دانش و تربيت نيروي انساني متخصص از اهداف و دستاوردهاي ناو سپر است.
با حضور وزیر دفاع؛ناو موشک انداز «سپر» در دریای خزر به ناوگان دریایی ارتش ملحق شد
با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ناو موشکانداز «سپر» در دریای خزر به ناوگان این نیرو الحاق شد.
صبح امروز با حضور امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، جدیدترین ناو موشک انداز با نام «سپر» که به دست متخصصان صنایع دریایی وزارت دفاع ساخته شده است به ناوگان دریایی ارتش راهبردی جمهوری اسلامی ایران در شمال کشور (دریای خزر) الحاق شد.
گفتنی است این چهارمین ناو ساخته شده از کلاس سینا در منطقه چهارم دریایی در انزلی است که ساخت آن 2 سال و نیم طول کشید.
این شناور از 4 پرتابگر موشک کروز از کلاس نور یا قادر (با برد 120 تا 250 کیلومتر)، یک توپ 76 میلیمتری فجر27 بر روی سینه و یک توپ 40 میلیتری بر روی پاشنه بهره میبرد.
با الحاق «سپر»، تعداد شناورهای رزمی نداجا در دریای شمال به 6 فروند میرسد.