معاون پرورشی و فرهنگی وزرات آموزش و پرورش خبر داد:

برگزاری هفته سرود و نمایش در مدارس

به گزارش نویدتهران،معاون پرورشی و فرهنگی وزرات آموزش و پرورش از برگزاری هفته سرود و نمایش در مدارس و ارسال شیوه نامه اجرایی آن به استان ها خبر داد.
علیرضا کاظمی با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای سند تحول اظهار کرد: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و اجرای سند تحول و با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در مدارس و تقویت هویت اسلامی و ایرانی و تقویت روحیه کار تیمی و همچنین شناسایی استعدادها هفته سرود و نمایش با شعار « هر مدرسه، یک سرود و یک نمایش» در مدارس کشور اجرا می شود.

وی تصریح کرد: بهره گیری از مشارکت و همکاری تمامی ارکان مدرسه از جمله، عوامل اجرایی، آموزشی و تربیتی و انجمن های اولیا و مربیان در شیوه نامه هفته سرود و نمایش به مدارس توصیه شده است.

کاظمی از تشکیل ستاد مرکزی راهبردی و سیاست گذاری هفته سرود و نمایش در وزارتخانه خبر دادو افزود: در استان ها نیز کمیته برنامه ریزی و اجرایی هفته سرود و نمایش با عضویت یازده نفر تشکیل می شود.

وی ادامه داد: ضروری است مدیران مدارس محیط مناسب را برای اجرای نمایش و سرود در مدارس فراهم کنند و متون نمایش و سرود را قبل از اجرا مشاهده و تایید کنند.