کارشناس پلیس فتای استان البرز تاکید کرد:

فعالیت‌های فرزندان‌مان در شبکه‌های اجتماعی را حتما نظارت کنیم

به گزارش نویدتهران،کارشناس سایبری پلیس فتای استان البرز گفت: متاسفانه، فضای مجازی برای مجرمان سایبری، دزدان اطلاعات و سایر سوء استفاده‌کنندگان از این محیط، فضای مناسبی را فراهم آورده است، لذا نظارت والدین بر فعالیت سایبری فرزندان امری ضروری است که نباید از آن غفلت شود.
کارشناس تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا استان البرز با حضور در دبیرستان دخترانه فاطمیه استان البرز، کارگاه آموزشی پيشگيری از آسیب‌ها و تهديدات فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را برای اولیاء و مربیان با اشاره به کلاهبرداران این فضا گفت: کلاهبـــرداران معمولاً با سوء استفاده از سادگی و احساسات پاک کودکان و نوجوانان سعی در به دام انداختن و یا آزار رساندن به آنها یا خانواده‌هایشان را دارند.

وی با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی می‌توانند مکان خطرناکی برای بازی فرزندانمان باشد، افزود: البته با نظارت درست بر فعالیت‌های فرزندانمان در این گونه شبکه‌ها می‌توانیم آنها را از اینگونه خطرات آگاه کنیم و این شبکه‌ها را برای آنها تا حدودی امن نمائیم.

کارشناس سایبری پلیس فتای استان البرز تاکید کرد: کنترل فرزندان توسط والدین خصوصاً در شبکه‌های اجتماعی جهت نظارت، حفاظت و ایمنی فرزندان لازم است و باید بدانیم که فرزندان ما در فضای مجازی چه می‌کنند.

وی در توصیه به والدین تاکید کرد: دوستی‌های اینترنتی یکی از آسیب‌ها و تهدیدات شایع ممکن در این شبکه اجتماعی است، در فضایی که کاربران از یکدیگر فقط یک هویت مجازی دارند دوستی‌های خوبی از آب در نخواهد آمد. لذا تلاش نمائید تا از دوستان مجازی فرزندان خود شناختی پیدا کنید و ببینید هویت اعلامی آنها در این فضا واقعی است یا افراد شیادی هستند که با هویت جعلی با فرزندان ما دوست شده‌اند و اهداف مجرمانه در سر دارند.

وی تصریح کرد: به فرزندان آموزش دهید که از نام کامل خود استفاده نکنند و به جای آن با یک نام مستعار مناسب در فضای مجازی ظاهر شوند و از انتخاب نام‌های نامناسب که ممکن است هر فردی را جذب کند اجتناب کنند.

این کارشناس افزود: از اطلاعات شخصی و پروفایل فرزندان خـود به خوبی محافظت کنید به این دلیل که با استفاده از این اطلاعات به راحتی گروه‌های مختلف که ممکن است افراد ناشناس زیادی در آن باشند به طرف فرزندانتان کشیده شوند.

وی با بیان اینکه به فرزندان خود بیاموزید همه در فضای مجازی غریبه‌اند، گفت: لذا به فرزندان خود یادآور کنیم که نباید به این افراد اعتماد کنند و اطلاعات خود یا خانواده را در اختیار آنها قرار دهند.

این کارشناس سایبری در خصوص شبکه‌های اجتماعی یادآور شد: این شبکه‌ها می‌توانند موجب اختلالات روانی در نوجوانان و جوانان شوند. ترس از افشای رازهای زندگی و همچنین عکس‌ها ویدئوهای شخصی بزرگترین دغدغه خاطر کاربران از جمله کاربران ایرانی است که بدون محابا اطلاعات شخصی و محرمانه خود را در پی یک دوستی ساده اینترنتی در اختیار طرف مقابل قرار داده‌اند.

کارشناس‌ پلیس فتا استان البرز در پایان ضمن معرفی سایت پلیس فتا به آدرس www.CyberPolice.ir گفت: در صورت برخورد با موارد مجرمانه و مشکوک می‌توانید از طریق بخش ارتباطات مردمی سایت پلیس فتا این موارد را گزارش نمائید.