حضور معاون وزیر امورخارجه ایران در نشست پروسه کابل در کابل
بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ابراهیم رحیم پور، معاون آسیا، اقیانوسیه و مشترک المنافع این وزارت، به نمایندگی از این کشور در نشست تازه پروسه کابل شرکت خواهد کرد.
به گزارش نویدتهران،این سفر معاون وزارت امورخارجه ایران به کابل در حالی صورت می گیرد که یک ماه پیش از آن، دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه این کشور از کابل دیدار کرد. در این سفر، دو کشور روند گفتوگوهای راهبردی خود را در سطح مختلف آغاز کردند تا به یک سند جامع همکاری های راهبردی برسند.
بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران به آوا گفت که این کشور با توجه به اهمیتی که برای کشور و ملت دوست و برادر افغانستان همواره قائل بوده، سعی دارد به نحو احسن حق همسایگی، دوستی و مساعدت را در هر زمان که نیاز باشد، به انجام برساند .
در مورد اجلاس این هفته کابل تحت عنوان پروسه کابل ، سخنگوی وزارت امورخارجه ایران خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران با توجه به اهمیتی که برای صلح، ثبات و امنیت در افغانستان قائل است، در سطح بسیار خوبی در این جلاس شرکت خواهد نمود و نماینده ایران در این اجلاس، معاون وزیر امور خارجه ایران خواهد بود.
قاسمی افزود: ما امیدواریم اجلاس مذکور در جهت تقویت دولت وحدت ملی، همزبانی و وحدت گروهها و ایجاد و تقویت همدلی میان تمامی گروههای افغانی گام بردارد و بتواند برای تقویت صلح، ثبات، امنیت و به خصوص مبارزه با تروریسمی که متأسفانه با حمایت برخی کانونهای مشخص در جهان مورد حمایت قرار میگیرد، مبارزهای بیامان داشته باشد .
وی تصریح کرد که فاجعه اخیر کابل نشان داد که باید بدون هیچگونه مماشات، سهلانگاری و سیاسیکاری، در جهت سرکوب تروریسم انسانکش تلاش نمود.
سخنگوی وزارت خارجه ایران در ادامه گفت که در شرایط کنونی مردم بزرگ افغانستان را به خویشتنداری، هشیاری و تیزبینی برای شناخت دوست از دشمن و کانونهای پیدا و نهان ترور دعوت می نمایم .
وی بار دیگر فاجعه انفجار اخیر کابل که منجر به کشته و زخمی شدن تعداد کثیری از مردم بیگناه افغانستان شد را به مردم افغانستان تسلیت عرض نموده و با همه مردم و بخصوص بازماندگان این حادثه که ناجوانمردانه کشته شدند، ابراز همدردی کرد.
قرار است تا دور جدید نشست بین المللی پروسه کابل در تاریخ ۱۶ خرداد در کابل با حضور مقام ها و نمایندگان بیش از ۲۵ کشور و سازمان های بینالمللی برگزار و در آن روند مصالحه در افغانستان و هماهنگی در مبارزه با تروریزم مورد بحث قرار گیرد.