امیر حاتمی با رئیس جمهور آذربایجان دیدار کرد

به گزارش نویدتهران،وزیر دفاع جمهوری اسلامی با الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان دیدار و گفت و گو کرد.
در دیدار امیر حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران و الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان، طرفین درباره همکاری های دوجانبه در امور دفاعی و نظامی و همچنین مسائل منطقه ای گفت و گو و تبادل نظر کردند.
رئیس جمهوری آذربایجان در این دیدار گفت: روابط دوستانه و برادرانه بین کشورآذربایجان و ایران در زمینه های مختلف، از جمله صنایع نظامی و فنی، به طور موفقیت آمیز توسعه یافته است.
علی اف اظهار داشت: حضور وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در آذربایجان، فرصت خوبی برای بحث در مورد وضعیت فعلی روابط بین دو کشور در حوزه های نظامی و نظامی و فنی و چشم انداز همکاری های بیشتر خواهد بود.
وی با ابراز خرسندی از سفر اخیر خود به تهران و دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران و رئیس جمهوری ایران تصریح کرد: طی سال های اخیر نزدیک به 10 دیدار با رئیس جمهوری اسلامی ایران داشته ام که ببانگر سطح بالای روابط بین دو کشور است .
علي اف با اعلام اينکه روابط دو کشور امروز نمونه اي از وحدت را در منطقه به نمايش گذاشته گفت: اين نوع روابط نمونه خوبي از دوستي و برادري و همسايگي دو کشور است.
وي به ابتکارات همکاري هاي چند جانبه و منطقه اي ايران، ترکيه وجمهوري آذربايجان و همچنين ايران ،جمهوري آذربايجان و روسيه اشاره کرد و اين نوع همکاري ها را نشان دهنده دوستي عميق بين دو کشور دانست.
وي مداخله خارجي و حمايت از گروه هاي تروريستي وتجزيه طلبي را بزرگترين خطر براي منطقه ارزيابي کرد.
امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) گفت: معظم له بر توسعه روابط با کشورهای همسایه و برقراری روابط دوستانه و برادرانه با کشور آذربایجان تاکید دارند.
وی افزود: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه، به ویژه آذربایجان دارد.
امیر حاتمی اظهار داشت: سياست اصولي جمهوري اسلامي ايران حمايت از تماميت ارضي کشورهاست و ايران بر همکاري هاي منطقه اي و حل مشکلات منطقه با مشارکت کشورهاي منطقه تاکيد دارد و آن را به عنوان سياست اصولي خود در منطقه قرار داده است.
وزير دفاع ايران گفت : نگراني جدي وجود دارد که تروريست هاي تکفيري با شکست در سوريه و عراق به کشورهاي منطقه سرازير شوند وما آمادگي همکاري در اين زمينه از جمله ارائه تجربيات به برادران آذري را داريم.
امیر سرتیپ حاتمی که به دعوت ذاکر حسن اف ، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان در راس یک هیئت نظامی، به این کشور سفر کرده است، طی دو روز اقامت در باکو، با نخست وزیر و وزیران دفاع و صنایع دفاع جمهوری آذربایجان ملاقات خواهد کرد.