کلاهبرداری با ترفند فیشینگ ایمیلی
به گزارش نویدتهران،رئیس پلیس فتا استان بوشهر با اشاره به اینکه فیشینگ، یکی از مهم ترین راههای دسترسی به اطلاعات بانکی افراد میباشد، ازکاربران فضای مجازی خواست : همواره آدرس درگاههای بانکی را به دقت بررسی کنند.
سرهنگ قاسمی رئیس پلیس فتا استان بوشهر با اشاره به اینکه مجرمان فضای مجازی همواره راههای جدیدی را برای اقدامات مجرمانه خود پیدا میکنند، اظهار داشت: یکی از روشهای رایج بزهکاران در فضای مجازی، ساخت لینکها و صفحاتی تحت عنوان فیشینگ است که فرد سودجو با ارسال ایمیل یا پیامی در شبکههای اجتماعی، آدرسی را به کاربر معرفی میکند.
وی ادامه داد: مجرمان سایبری، با ارسال پیام به کاربران و سپس معرفی لینکهای جعلی، از کاربران میخواهند تا یک سری اطلاعات هویتی و یا مالی خود را با کامل نمودن فرمهایی در سایت ارائه شده، وارد کنند و سپس از طریق دسترسی به اطلاعات بانکی افراد، اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنان میکنند.
این مقام مسئول در خصوص درگاههای بانکی سایتهای خرید و فروش آنلاین گفت: کاربران همواره باید آدرس این درگاهها را با دقت بررسی کنند زیرا مجرمان فضای مجازی با استفاده از لوگوها و تیترهای رسمی از بانکها و مؤسسات مالی معتبر درصدد به دست آوردن اطلاعات بانکی افراد از طرف خود کاربران هستند که در این صورت به راحتی میتوانند به حساب بانکی افراد دسترسی پیدا کنند.
سرهنگ قاسمی با بیان اینکه فیشینگ ممکن است از سوی افراد آشنا و دوستان ارسال شود، تصریح کرد: لینکهای فیشینگ ممکن است بصورت پیغام یا تبلیغ در شبکههای اجتماعی، تحت پوشش وب، سایتهای خیریه، برنامههای پیغام فوری اجناس و کالا با قیمت مناسب و ارسال رایگان یا از طریق پیام کوتاه برای کاربران ارسال شود.
این مقام مسئول توصیه کرد : قبل از باز کردن هر لینکی که در ایمیل شما قرار گرفته، حتماً از اصالت ارسال کننده ایمیل اطمینان حاصل کنید و به ایمیل های مشکوک به هیچ عنوان توجه نکرده و پیوست های ایمیل های ناشناس را باز نکنید.
وی با اشاره به سرقت اطلاعات بانکی شهروندان از طریق سایت های جعلی ، اظهار داشت : به آدرس وب سایت و درگاهی که قصد وارد کردن اطلاعات خود را دارید دقت داشته باشید و همیشه سعی کنید تا آدرس اینترنتی را شخصاً در Address Bar مرورگر اینترنتی وارد نمایید و از استفاده کردن سایت های جانبی که کاربران را به سایت اصلی هدایت می کنند ، خودداری کنید.
رئیس پلیس فتا بوشهر در پایان از شهروندان خواست : در صورت مشاهده جرائم یا تخلفات سایبری با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir و ثبت گزارش مردمی یا Cyberpolice@ در کلیه شبکههای اجتماعی داخلی یا شماره تلفن ۲۱۸۲۴۷۳۲ با ما در میان بگذارند و پلیس را در راستای ارتقاء حفظ آرامش و امنیت شهروندان یاری کنند.