مدیر باید دلسوز و از خود مردم باشد
به گزارش نویدتهران، امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه مسئولین باید بین مردم باشند، گفت: مسئولین باید درد فقرا، جانبازان ، ایثارگران و از کار افتادگان را دوا کنند.
حجتالاسلام والمسلمین «کاظم صدیقی» در خطبههای نماز جمعه تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور گفت: مشکلات اقتصادی در همه چیز اثر میگذارد . مشکلات اقتصادی در فرهنگ، اخلاق، روحیه و روان جامعه، در آرامش خانواده اثرگذار است.
وی افزود: مسائل اقتصاد قوام هر جامعه است و از پایههای اساسی هر جامعه تلقی میشود.
خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: آنچه امروز ما شاهد آن هستیم معلول غفلتها و سوءمدیریتها است.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه مدیر باید قوی و امین باشد، اظهار داشت: مدیر باید هم حفیظ باشد و هم علیم باشد؛ هم کارشناس باشد و هم تحفظ نفس داشته باشد . مدیر باید سیاسی بازی نکند و دینش را حفاظت کند و هزینه مملکت را حفاظت و اعتبار مملکت را حفظ کند.
وی با بیان اینکه مدیر باید اعتبار ملت را حفظ کند گفت: یک مدیر باید ارزش پول ملت را ارتقا دهد و فضای عمومی جامعه را به آرامش برساند. مدیر باید دلسوز و از خود مردم باشد و باید از متن مردم و از طبقات ضعیف مردم جوشیده باشد.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه مسئولین باید بین مردم باشند، تاکید کرد: مسئولین باید درد فقرا ، جنوب شهریها، جانبازان ، ایثارگران و از کار افتادگان را دوا کنند.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه آنچه پیش آمده دیگر گذشته است، اظهار داشت: آنچه گذشته است گذشته و باید برای حال برنامهای داشت. در برخورد با حوادث سنگین اسم آن را ما بحران نمیگذاریم؛ لذا ملتی که هشت سال جنگ را با نبود امکانات و خالی بودن سیلوها و با نداشتن تجهیزات لازم برای دفاع از خود و با توکل بر خدا پشت سر میگذارد. از این پیچ خطرناک جنگ اقتصادی هم می تواند بگذرد.
وی با بیان اینکه مسئولین و مردم در مواجهه با این مشکلات دو نوع برخورد میتوانند داشته باشند، تاکید کرد: ما سختیها و مشکلات را فرصت تلقی کنیم. اگر ملت و دولت فلزهای بدرد بخور باشند حرارت مشکلات به آنها شکل و فرم میدهد، اما اگر ملت و دولت فلز غیرمقاوم باشند و منتظر بیرونیها بمانند، خب دیگر این فلز، فلز قیمتی نیست و با کوچکترین فشاری فرسوده و از کوره در میرود.
خطیب نماز جمعه تهران بیان داشت: یک فرمانده در جنگ با یک فرمانده در رفاه فرق دارد. امروز در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند دیگر اتاق جنگ امریکا در خزانهداری آن قرار دارد لذا باید دانست در آن محل نیروهای کمی و کیفی را جمع کردهاند تا در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با مردم ما مصاف کنند.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه ما در جنگ هستیم، تاکید کرد: باید برای خودکفایی این موضوع را تهدید تلقی نکنیم و به آن به عنوان فرصت نگاه کنیم. چرا که بیمهری آنها ما را منقطع به خدا خواهد کرد.
وی با اشاره به مسئله خودروسازی کشور گفت: ما همچنان با این همه سابقه در خودروسازی هنوز وابستهایم لذا تا مسئله تحریم مطرح میشود بازار خودرو متلاطم میگردد. این چه وضعی است؟ این چه هرج و مرجی است؟ نباید تا صدایی بلند میشود هرکس هرجور که دلش خواست با مردم بازی کند و یا اینکه به هم ریختگی در بازار ایجاد کند.
خطیب نماز جمعه تهران افزود: برخی از مواد اولیه و مواد صنعت فولاد و پتروشیمی ما وارداتی است؛ لذا الان وقت آن است که دندان طمع دشمنان را بکنیم و کمر به همت خود ببندیم تا خودمان همه چیز را فراهم کنیم. مگر ما در بحث موشک صاحب موشک بودیم؟ چه شد که امروز به فضل الهی در یکی از مولفههای قدرت که سبب عزت و سرافرازی ما شده، شکوفا شدیم؟ لذا در مسئله خودرو هم اگر ما به بیگانگان تکیه نکنیم موفق خواهیم بود. البته باید گفت مقداری دیر شده، اما ما هنوز به بنبست نرسیدیم؛ باید به نیروهای جوان جهادی روی بیاوریم و از آنها کمک بگیریم.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت: در این پالایشگاه دو شرکت خارجی فعال بودند، اما وقتی زمزمه تحریمها شنیده شد این شرکتها جا خالی کردند. لذا همین برادران جهادی و سپاهی ما این پالایشگاه را در مدت کوتاهی از آنچه که فکر میشد راه انداختند؛ بنابراین باید گفت خودکفایی کشور در تولید بنزین و ایجاد ارزش افزوده میعانات گازی و جلوگیری از صادرات مواد خام به واسطه بچههای ما بوده است که تلاش کردند بنابراین باید از این افراد کمک بگیریم.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مشکلات آب خوزستان گفت: دشمن قصد داشت بر روی این مشکل سوار شود و قصد داشت امنیت آن منطقه را نشانه بگیرد. اما ما دیدیم که سپاهیان ما رفتند و در آن منطقه و با همین فرصت کم مشکل آن ناحیه را حل کردند؛ بنابراین توصیههای سازنده و سرنوشتساز رهبر مومن، متکی به خدا را در نظر بگیرید.
وی با اشاره به برخورد با متخلفان گفت: مهمترین چیزی که باید به آن توجه شود مبارزه با فساد است؛ لذا باید با فساد برخورد جدی شود. برخورد با متخلفان نباید تبعیضبردار باشد و در هر سمتی و هر جایگاهی و هر نسبت و هر ارتباطی باید بدون اغماض با متخلف و خائن به امور اقتصادی کشور برخورد قانونی و قاطع شود.