رئيس پليس فتا استان سیستان‌و بلوچستان‌ خبر داد:

دستگیری عاملان انتشار اخبار کذب کودک ربایی در فضای مجازی

به گزارش نویدتهران،رئيس پليس فتا استان سیستان‌و بلوچستان به کاربرانی که با انتشار اخبار کذب در فضای مجازی و به خصوص شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند، گفت: قطعا انتشار اخبار کذب در این فضا نه تنها هیچ کمکی به جامعه نکرده بلکه باعث ایجاد رعب و وحشت در جامعه می‌شود و این امر جرم بوده و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
سرهنگ‌ دوم علی سرحدی از دستگیری عاملان انتشار اخبار کذب کودک ربایی در فضای مجازی در زاهدان خبر داد و گفت: در پی انتشار اخبار کذب مبنی بر کودک ربایی در فضای مجازی که باعث تشویش اذهان عمومی شده بود بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در بررسی و پایش‌های اطلاعاتی و انجام اقدامات گسترده تخصصی 2 نفر از عاملان انتشار اخبار کذب در فضای مجازی را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه پلیسی به بزه انتسابی خود به دلیل عدم آگاهی در انتشار اخبار کذب در فضای مجازی اعتراف، که پس از تکمیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شدند.

سرهنگ سرحدی با بیان اینکه انتشار اخبار کذب مثل کودک ربایی فقط باعث تشویش اذهان عمومی خانواده‌ها شده‌، گفت: کاربران فضای مجازی به خصوص شبکه‌های اجتماعی در باز نشر اینگونه اخبار باید دقت لازم را داشته باشند و به صرف اینکه خبر جذب بوده یا درخواست به اشتراک گذاشتن آن شده است نباید آن‌را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نشر دهند، چرا که انتشار این دست اخبار کذب جرم بوده و تبعات قانونی دارد.

رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: فضای مجازی همانند فضای حقیقی به صورت مداوم مورد رصد پلیس قرار می‌گیرد و با کسانی که بخواهند با انتشار اخبار کذب و مطالب غیر واقعی باعث تشویش اذهان عمومی و ایجاد احساس ناامنی در بین شهروندان شوند در کمترین زمان ممکن شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی برخورد خواهد شد.