درب مسجد باید به روی همه باز باشد
رئیس ستاد اقامه نماز کشور: مسجد نباید عامل تفرقه شود و درب مسجد باید به روی همه باز باشد و کسی حق ندارد آن را ببندد.
حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب شبکه دو سیما افزود: نگاه آسیب شناسی درست نیست بلکه باید ببینم که چه می توان انجام دهیم تا وضع موجود بهتر شود.
به گزارش نویدتهران، وی با اشاره به اینکه در کشورمان مسجد، کم داریم، افزود: حسنیه برای 10 روز و در محرم و صفر باز است امّا مسجد همیشه باز است بنابراین کسانی که می خواهند حسنیه بسازند اگر در آن جا مسجد وجود ندارد بهتراست مسجد بسازند و اصل را باید بر محوریت مسجد بگذاریم .
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با اشاره به اینکه تبلیغ در مساجد در ارتباط با نسل نو باید توسط یک طلبه خوش سلیقه و باسواد باشد، گفت: خادمان پیر باید بازنشسته شوند و البته در آن صورت باید زندگی شان تامین شود.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: خادمان باید خوش صدا و موذن باشند و آموزش قرآن بدانند و به اندازه یک فرهنگی حقوق بگیرند.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی دوره های آموزشی را برای طلبه ها برگزار می کند، گفت: تبلیغ، موضوعی فنی و مهمی است که به اندازه کافی برای آن کار نشده است و باید برای بچه ها و جوان ها برنامه داشته باشیم.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: بهتر است کمیته امداد از طریق مساجد و پیشنمازهای آن به فقرا کمک کند تا مردم بیشتری جذب مساجد شوند.
وی افزود: در مسجد نباید تحمیل عقیده باشد و پیشنماز نباید نماز را طولانی بخواند زیرا شاید برخی از افراد عجله داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی گفت: انقلاب ما از مساجد آغاز شد و خیّران هم از مسجد به پا می خیزند و حدود 90 درصد واقفان اهل مسجد هستند و بیش از 95 درصد جوان هایی که جبهه رفتند اهل مسجد بودند.
وی افزود: همه چیز از مسجد است و باید آن را جدی بگیریم .
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: اسلام ناب یعنی اینکه در آن اعمال سلیقه شخصی نباشد.
وی با اشاره به اینکه تبلیغ، نوعی مهارت و فن است، افزود: تبلیغ فردی و چهره به چهره از تبلیغ جمعی و عمومی مؤثرتر است و بهتر است افراد را چهره به چهره به نماز ، مسجد و فرایض دینی تشویق کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان نباید کتاب های جامعه شناسان و روانشناسی غربی را تدریس کند بلکه باید کتب مبلغان و عالمان اسلامی و ایرانی را تدریس کنند.
وی با اشاره به اینکه اخیراً حوزه های علمیه توجه خوبی به تفسیر قرآن کرده اند، افزود: پارسال حوزه علمیه قم به هر استان 2 تا 3 روحانی فرستاد و امسال هم می خواهند 100 روحانی اعزام کنند اما این رقم کم است و باید در ماه مبارک رمضان 50 هزار روحانی مفسر به همه نقاط کشور بفرستیم.
رئیس ستاد اقامه نماز کشوربا تاکید بر اینکه در مسجد نباید تبعیض قایل شویم و باید عدالت در آن حاکم باشد، گفت: متاسفانه در مساجد، قسمت ها و امکانات خوب را به مردان و بخش های بد را به زنان اختصاص می دهند که این عادلانه نیست و باید این روند اصلاح شود.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی افزود: روحانیون ما باید آیات و روایات مربوط به مسجد و روحانیون سیاسی و عقیدتی پادگان ها هم باید آیات مربوط به جبهه و جنگ را مطالعه کنند.
وی با بیان اینکه باید در آموزش و پرورش و دانشگاه ها بازنگری کنیم، ادامه داد: به جای آموزش برخی از دروس در آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید مهارت آموزی کرد و در حوزه ها هم باید مسئله آموزش مهارت ها، جدّی باشد.