حضور گسترده مردم در مراسم گرامیداشت امام (ره)نشان دهنده قدرشناسی مردم است
مراسم بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل عظیم الشان حضرت امام خمینی (ره) با حضور وزیر اطلاعات در مسجد جامع گلشن گرگان برگزار شد.
وزیر اطلاعات در این مراسم گفت : در گذشت عالم بزرگوار مصیبتی جبران نشدنی است و امام (ره) از مصادیق بارزی بود که فقدانش جبران نشدنی است.
به گزارش نویدتهران،سید محمود علوی افزود : عشق و ارادت ملت ایران به خمینی کبیر(ره) علیرغم گذشت سالها از ارتحالش کاهش نیافته بلکه به دلیل شناخت بیشتر از ویژگی های شخصیتی ایشان ، بیشتر و درخشان تر شده است.
وی گفت : حضور گسترده مردم در مراسم گرامیداشت امام (ره)نشان دهنده قدرشناسی مردم است.
وزیر اطلاعات ادامه داد : حضور مردم در نمازهای جمعه، روز قدس، راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات های مختلف نشان دهنده تاثیر امام خمینی (ره)و نفوذ شخصیت ایشان در دل مردم است.
او گفت : امام فقیهی نوپرداز و ژرف اندیش در بحث فقه و اصول است و فیلسوفی بود که از اندیشه عقلانی استدلالی با پیچیدگی های فلسفی برخوردار بود.
وی همچنین از امام به عنوان عارف ، ادیب و شاعری با قلبی نورانی و عرفانی یاد کرد که زندگی ، ویژگی های شخصیتی و کمالاتش نگاه انسان را خیره می کند.
محمود علوی با بر شمردن ویژگی های امام(ره) در حوزه مدیریت سیاسی افزود: او مدیری تحلیل گر و دور اندیش بود که به قدرت مردم اعتماد داشت و معتقد بود اگر مردم در صحنه باشند دشمن نمی تواند کاری از پیش ببرد.
او با اشاره به دور اندیشی های امام در حوزه سیاست افزود : امام سالها پیش تر فروپاشی کمونیسم را پیش بینی کرده بود و به گورباچف گفته بود صدای شکستن استخوان مارکسیست به گوش می رشد.
علوی با اشاره به روح عظیم امام در مصائب افزود: در فاجعه جانسوز هفت تیر ما شهید بهشتی را از دست دادیم و صبح هفت تیر مسئولان به دیدار امام خمینی(ره) رفتند و همه انتظار داشتند امام خمینی(ره) اندوه خود را از این ماجرا نشان دهند اما امام راحل همانند کوهی این حادثه مترقبه را تسلیت گفته و گفتند وقتی شما سیلی به صورت آمریکا میزنید آمریکا نیز عکسالعمل نشان میدهد.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه در قیام انقلاب اسلامی خواستگاه نخست مبارزه دانشگاه بود و در این محیط اسلام در اقلیت بود، تاکید کرد : خواستگاه دوم بازار بود و پس از ماجرای سال 1342 بازاریان دلزده شده بودند و انگیزهای برای مبارزه سیاسی نداشتند.
علوی با اشاره به اینکه سومین خواستگاه حوزه علیمه و روحانیون بودند و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به موضوع آیت الله مدرس انگیزه لازم را نداشتند و تصور میکردند که در جریانهای سیاسی روحانیون کنار زده میشوند ، افزود: در این شرایط شاه تصور میکرد که فردی جلوی رویش نیست و برنامههای خود را برای اسلامزدایی آغاز کرد.
وی ادامه داد : در این ایام امام متوجه شد که شاه برنامههای اسلامزدایی را دنبال میکند و اگر جلویش گرفته نشود دیگر کاری نمیتوان کرد.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: امام خمینی در سخنرانیهای خود در قم، با خطاب قرار دادن روحانیون آنها را به حرکت مبارزاتی متصل کرد.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) با سخنرانی خود هیمنه آمریکا و پشتیبانی خارجی شاه را در کشور در هم می شکست ، افزود : امام خمینی (ره) رئیس جمهور آمریکا را در آن زمان فاسدترین رئیس جمهور در جهان معرفی میکرد.
وزیر اطلاعات ادامه داد : آن چیزی که در حرکت امام خمینی(ره) بیسابقه است این است که در قیام ، نیروهای مسلح کشور را در کنار انقلاب میدانست و به شاه با لحن تندی میگفتند کاری نکنید که بگویم شما را از این کشور بیرون کنند.
وی بابیان اینکه امام خمینی(ره) با ارتش با نگاه پدرانه سخن میگفت، افزود: امام خمینی(ره) ارتش را برای مملکت و ملت میدانستند و میگفتند که ارتش را باید به ملت برگردانیم.
وی گفت: امام خمینی(ره) مسیر انقلاب را در زمانی آغاز کرد که امید به پیروزی نبود اما ایشان توانستند انقلاب را به پیروزی برساند.
وی تاکید کرد : پس از انقلاب اسلامی نیز با هدایت پیامبرگونه خود توانستند کشور را در برابر توطئهها، تحریم و جنگ نظامی پیش ببرد.
علوی با بیان اینکه پس از ارتحال امام خمینی(ره) مجلس خبرگان رهبری به شایستگی بار مسئولیت را به دوش مقام معظم رهبری نهاد (مد ظله العالی)، افزود : امروزه با رهبری و درایت رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)کشور از جمهوریت اسلامی خود دفاع می کند و کشورهای دیگر اسلامی نیز از آن درس می گیرند.درس میگیرند.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه چشم کشورهای اسلامی امروز به انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)است، گفت: ملت ایران هوشمندانه در صحنه انتخابات و راهپیمایی 22 بهمن حضور پیدا میکنند و از مسیر امام خمینی(ره) و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی صیانت میکنند.